perjantai 3. helmikuuta 2017

Kevät on täällä

Heippu ja kivaa perjantaita kaikille! Mistähän sitä keksis inspiksen tähän kirjotteluun? Mulla on kansiot täynnä uusia kuvia, mutta postausten julkaseminen sitten aina jää kun en keksi mitään kirjotettavaa. Täällä päivät kuitenkin rullaa ihan mukavaan tahtiin, koulua ja kamuja, ja tuntuu ettei oikein mitään kirjotettavaa oo.Viimiset kaks viikkoa ollaan Cansun kanssa pidetty meidän residenssiä pystyssä kahdestaan kun Eda on ollut lomailemassa kotikaupungissaan pohjoisessa. Eda on meidän talouden äiti ja peloteltiinkin sitä sillä että koko talosta ei oo ehkä mitään jäljellä kun Eda tulee kotiin, oma syy kun jättää meidät kahdestaan tänne. Kuulemma millään muulla ei oo väliä kunhan vaan Edan keittiönpöytä on kunnossa kun Eda palaa kotiin. Kämppä on kuitenkin vielä pystyssä ja samoin keittiön pöytä, all good siis haha. Ollaan tässä kahen viikon aikana kyllä kamppailtu millon minkäkin ongelmien kanssa, ensin meiltä ei tullut lämmintä vettä ollenkaan, sitten meidän suihkun vedenlämmitin hajos ja mä sain sähköiskun suihkussa, sen jälkeen meidän tiskikone alkoi temppuilemaan mut nyt vihdoin ja viimein on kaikki korjattu. Meidän korjaajat on ollu kyllä sen sijaan ihan omaa luokkaansa, vedenlämmittimen korjaajat saapu meille kymmenen jälkee illalla ja oli niin tumpeloita että mua pelotti mennä suihkuun niiden käynnin jäljiltä :-D Meidän lämpimän veden fiksaaja sen sijaan oli jo hyvää matkaa yli keski-ikänen äijä joka kävi vähän liian tuttavalliseks täällä käydessään, jätti mulle vielä henkilökohtasen puhelinnumeronsakin, ihan siltä varalta että jos tulee vielä ongelmia niin hänelle voi sitten soittaa.....
Meillä on suomalaisittain kevät jo pitkällä niinkun näistä kuvista voi ehkä nähdäkkin, päivisin lämpötilat heiluu +15 paikkeilla, iltaisin ja öisin tosin on vielä tosi kylmä. Lähdettiin keskiviikkona Cihanin kanssa keskuspuistoon ottamaan valokuvia ja pääsin vähän testailemaan senkin kameraa. Ihastuin tyypin objektiiveihin niin, että kohtapuoliin on varmaan pakko itellekin hommata toinen objektiivi eikä tyytyä tähän yhteen ja ainoaan. Oon muutenkin nyt taas pikkuhiljaa innostunut tästä valokuvaamisesta enempi, ehkä nää aurinkoiset säät vaikuttaa siihenkin. Avasin muuten mun yksityisen instagram tilin rinnalle myös julkisen tilin, se löytyy instagramista nimellä neakariluoto.
Nyt ei kyllä tekstiä irtoo tän enempää, oikeestaan halusin tulla vaan lätkimään nää kuvat tänne. Ollaan tänään menossa juhlimaan Agatan synttäreitä, joten mä lähden valmistautumaan niitä varten. Kivaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Oi että, on niin upean näköistä siellä!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä tosi kaunista, varsinkin näin kevään tullessa! :-)

   Poista
 2. Onpa siellä jo keväistä ja kaunista, täällä on vielä aika alkukevätmeininki...tai voi kai sen sanoa suoraankin - täällä on vielä talvi ;) Sua odottaa mun blogissa tunnustus, käyhän kurkkiin.

  VastaaPoista