torstai 22. syyskuuta 2016

Se on menoo nyt!

Täällä taas, Helsinki-Vantaan samoilla mustilla nahkapenkeillä istuskelen ja latailen puhelintani ennen lennon lähtöä. Tän aamunen lähtö ja koko lentokentällä olo on menny jotenkin vähän sellasessa häslingissä ja sumussa, tuntu ettei ajomatka Lohjalta lentokentällekään kestänyt kuin vartin. Tyylilleni uskollisesti alotin pakkaamaan eilen illalla ja kätevästi sain laukkuihin kaiken mahtumaan minkä pitikin. Mun laukut oli muutamaa kiloo vaille sallitun rajan, eli 35 kg, mut silti musta tuntuu että mulla on ihan jäätävästi tätä tavaraa mukana! En oo varmaan ikinä roudannu näin paljon tavaraa ulkomaille vaikka ehkä joidenkin silmiin mulla on vielä vähän tavaraa haha.

Viikonloppuna bailattiin lähtöbailut kahteen kertaan, lauantaina ja sunnuntaina, ja kavereita jotka ei bailuihin päässeet kävin vielä alkuviikosta moikkailemassa. Oli taas hassua sanoa heipat kaikille, mutta tällä kertaa säilyin ihan ilman sen kummempia kyynelehtimisiä. Tiiän että mulla tulee mun Suomi-ihmisiä ikävä, mut toisaalta taas mua odottaa Turkki-ihmiset Turkissa. Aina on johonkin suuntaan ikävä kun ei ihmisiä voi mukanaankaan siirtää.

Jännityksen aalto ei oo ihan vielä vieny mua mukanaan, mutta uskon sen kohta iskevän kun aletaan pakkailemaan itteämme lentokoneeseen ja lennetään kohti Izmiriä. Mulla on piitkä vaihtoaika Izmirissä, mutta ehkä sekin menee äkkiä koulujuttuja tehdessä ja kirjaa lukiessa. Adanassa oon illalla kymmenen pintaan ja mua on ainakin toinen mun kämppiksistä vastassa. Jännää!

Kivaa loppuviikkoa kaikille teille ja palaillaan taas pian! :)

6 kommenttia:

 1. Jeij oon ihan innoissani!! Tiien niin hyvin ton tunteen kun ihan sama missä on, aina on ikävä jotakin. Suomessa Turkkia ja Turkissa Suomea, inhottavaa kun molempia ei voi saada samaan aikaan. Hyvää matkaa ja ihanaa vuotta Adanassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne kuitenkin voi saada tälleen vuorotellen hehe, ehkä se ikävöiminenkin tekee välillä ihan hyvää! Haha ihana, kiitos tosi paljon <3

   Poista
 2. Tervetuloa Turkkiin ja Izmirin kautta. Et taida ehtia kentalta mihinkaan vaikka odotusta onkin? No mutta yritahan ehtia tanne kaymaan jossain vaiheessa niin sitten tavataan kun viimeeksi treffit meni sivu suun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 En kyllä kerennyt vaikka ajattelinkin että vois jossain pyörähtää. Mulla oli kuitenkin käsimatkatavaraa niin paljon etten jaksanut niiden kanssa lähteä pyörimään, vaikka kentällä odottaminenkin oli tosin tylsää.. :-D mä oon itseasiassa tulossa sinne suunnille ja Izmiriinkin kahdeksi päiväksi lokakuun lopussa! Pitää sopia treffit! :)

   Poista
 3. Tervetuloa Turkkiin! Tunnistan myös tuon, kun on ikävä aina johonkin. Mieletön rikkaus se kyllä samalla on, vaikka hintaakin joutuu maksamaan. Turvallista reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! <3 Matka meni hyvin vaikka Adanaan laskeutuminen ei mennytkään ihan kuin oppikirjoissa.. :-D Ja nimenomaan, on tää kahdessa maassa olo kuitenkin mieletön rikkaus!

   Poista