torstai 21. huhtikuuta 2016

Loma loppuuNimittäin tällä hetkellä kirjottelen Suomesta ja töihin paluuseen on enää muutama hassu päivä. Ootan kyllä jo töihin menoa innolla eikä loman jälkeinen masennuskaan oo kerennyt iskeä. Lähdin Adanasta myöhään maanantaina ja perillä Suomessa olin tiistaina vajaan 12 tunnin matkanteon jälkeen. Luonnollisesti tiistai meni nukkuessa ja tää päivä hoidellessa asioita, kavereita tavaten ja lomakuvia muokkaillen. Halusin kuitenkin ihan ensimmäisenä saada valmiiksi tän videon minkä olin matkan aikana kuvannut. Kyseessä on siis timelapse video, mikä ei oikeastaan oo edes video, vaan se koostuu tuhansista erikseen otetuista kuvista jotka on vaan kasattu yhteen. Pro timelapseilijät tekee kaiken alusta asti itse, mutta koska mun tietokone ei sovellu sellaseen, ostin alkuvuodesta suoraan timelapse kameran. Olin jonkun verran Suomessa jo testaillut kameraa, mutta Turkissa se vasta pääsi ihan tositoimiin, niinkun ehkä laadusta voitte päätellä hehheh.. Enivei harjoitus tekee mestarin jne jne joten ehkä taas ensvideot näyttää jo vähän paremmilta. Mitäs sanotte?

Ajattelin huomenissa aloittaa reissupostausten tekemisen, tänään sain jo hyvän osan kuvista käytyä läpi!

4 kommenttia:

 1. Voi tuo oli tosi kiva video!! Mielelläni katsoisin niitä lisääkin - ihan vaikka Suomestakin tehtyjä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Julia, kiva jos tykkäsit! :) tosi kiva kuulla, voisin sitten joskus laittaa näitä harjoituspätkiä ihan täältä Suomestakin tänne!

   Poista
 2. Ihana video ja reissupostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) työt alkoikin jo odotettua nopeammin joten postaukset vähän viivästyi, nyt on kuitenkin ensimmäinen jo valmis heh

   Poista