tiistai 29. maaliskuuta 2016

Nyt mä meen

Moi! Mun piti tulla kirjottelemaan vielä useampaan otteeseen lähtötunnelmia ja vähän jotain pakkaamisestakin, mutta oon ollu aivan tajuttoman kiireinen. Mun työputki loppui sunnuntaina ja eilinen meni aika pitkälti loman alkajaisten juhlinnasta selviytymiseen.... Oon kuitenkin (melkeen) jo taas elävien kirjoissa ja istuskelenkin tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentokentällä odottelemassa mun tunnin päästä lähtevää lentoa. Kuumottelin jonkun verran pakkaamista ja sitä miltä oikeesti tuntuu matkustaa rinkan kanssa, mut musta tuntuu et meiän yhteiselo tulee menemään ihan hyvin. Sain mun matkatoverin pakattua aika tiiviiks yhdeksän kilon paketiksi ja pienen turhautumisen ja monen youtube -videon jälkeen sain rinkan säädötkin säädettyä edes jotenkinpäin oikein ja sen kantaminen on tuntunut ainakin alkuun ihan mukavalta.

Eilisestä asti on fiilikset ollu jotain jännittyneen ja innostuneen väliltä, toisaalta tuntuu tosi kotoisalta istua Istanbulin lähtöportilla. Eniten mua taitaa jännittää sujuuko multa turkin kieli enää ollenkaan, viime reissusta kun on jo viisi (!!) kuukautta. Muuten oon kyllä päässy virittäytymään lomafiiliksiin jo ihan kunnolla, mikään ei stressaa ja odotan vaan sitä ihanan maksimaalista vapauden tunnetta minkä tiedän mua Turkissa odottavan. Se kutkuttava vapauden tunne alko kyllä jo hiipimään mieleen kun lentokentälle ajellessa nähtiin ensimmäiset taivaalla lentävät lentokoneet ja kelasin kohta itsekin olevani siellä. En voi olla hymyilemättä kun mietin sitä vapauden tunnetta ja sitä että kohta oon taas siellä missä on vaan niin hyvä olla.

Mä palaan taas kahden viikon kuluttua, sinä aikana mua voi seurailla instagramissa nimellä neeakoo ! :)

4 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa!! :) tulee varmasti ihan mahtavat viikot. Itekin lähden rinkan kanssa ensi maanantaina "kakkoskotimaahan" Kiinaan :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää ja turvallista matkaa!! :)

    VastaaPoista