tiistai 17. marraskuuta 2015

Haastettu

Sain jälleen haasteen ja koska nää on musta kauheen kivoja niin otin haasteen vastaan! Kiitos tästä MatkaMartalle!

Lempiharrastuksesi (jos bloggaamista ei lasketa)?
Ehdottomasti tää valokuvien räpsiminen! Oon ollu aina vähän sellanen harrastaja jonka kiinnostus lopahtaa yhtä nopeesti kun se alkoikin. On tullu kokeiltua judot, ratsastukset, teatterit ja kansanopiston kurssit. Noista ainoa pitkäaikanen tais olla teatteri missä viihdyin yhden näytelmän verran. Valokuvausta kun voi harrastella yksinään silloin kun itseä huvittaa ilman minkään näköisiä aikatauluja mikä tekeekin tästä harrastuksesta ihan parhaan. Toinen lemppariharrastus on reissaaminen, jos sen nyt voi harrastukseksi laskea. 

Jos olisit ruoka-annos, mikä se olisi ja miksi?
Olisin Hesen kerrosateria paprikamajoneesilla koska ei oo parempaa suomalaista roskaruokaa kun se. 

Paras piirteesi isosiskona?
Tässä oli oikeesti kysymyksenä paras piirre äitinä/kummitätinä, mutta koska en oo kumpikaan, vaihdoin sen isosiskoksi. Joskus sillon kun pojat oli nuorempia olin aika tiukkis, mutta oon ottanu opikseni ja nykyään poikien ollessa jo isompia osaan ottaa jo paljon rennommin niiden suhteen. Varsinkin näin kun ei olla pitkään aikaan nähty pyrin olemaan sit oikeesti läsnä ja viettää aikaa kun ollaan samassa paikassa. Mulla on isosiskon ominaisuudessa ehkä vähän huono omatunto tän ulkomailla olon takia, onneks meillä kolmella on kuitenkin vielä yks isosisko joka kattoo Suomessa poikien perään ;). 


Jos saisit kokonaan vapaan viikonlopun, mitä tekisit?
Hmm, mun viikonloput on oikeestaan aina ihan kokonaan vapaita ja yritän niistä aina tehdä mahdollisimman rentoja ja omanlaisia. Täällä mun viikonloput on menny yleensä perjantai-iltana kavereiden kanssa ulkona jossain päin Müncheniä kaljan merkeissä, lauantaisin oon nukkunut pitkään ja päivällä hengannut kotona tai käynyt ulkona kävelyillä jos on sattunut hyvä ilma. Illalla on kiva katsoa Netflixistä leffaa ja jutella kavereiden ja Hakanin kanssa puhelimessa ja valvoa myöhään. Sunnuntaisin oon pyrkiny opiskelemaan vähän saksaa ja vaan rentoilla tekemättä mitään ihmeempiä, välillä ollaan nähty porukalla Münchenissä ja tehty jotain kivaa. Mun mielestä hyvä viikonloppu on sekotus kavereita, omaa rauhaa, tekemistä, rentoilua, eikä joku pieni reissukaan ois pahitteeks.

Mitä haluaisit vielä opiskella?
Tää kysymys on oikeestaan aikamoinen isku arkaan paikkaan, tää kysymys on ollut mielessä nimittäin vähän enemmänkin lähipäivinä! Jos ei mietitä ihan oikeita kouluja, mä haluaisin oppia vielä jonkun kielen ja ois kiva osata soittaa jotain soitinta. 


Salainen taitosi?
Hyvä kysymys haha. Tää kohta on nyt pakko jättää tyhjäks koska en vaan keksi mitään. 

Oletko syys-, talvi-, kevät vai kesäihminen?
Ihan ehdottomasti kevätihminen. Ah varsinkin Suomen loppukevään aamut kun aurinko paistaa jo ennenkun herätyskello soi, linnut laulaa ja kaikkialla on ihan vihreää ja ulkona uusien kangaskenkien alla ei enää narsku hiekoitushiekat ja kesä(loma) on ovella. Ja ne kevätillat kun aurinko pikkuhiljaa laskee ja taivas on ihanan lempeen värinen. Toisaalta jokaisessa vuodenajassa on omat ihanuutensa, mut kevät voittaa kyllä kaiken muun mennen tullen!


Seuraava itsellesi suunnittelema isompi hankinta?
Jos ei lasketa lentolippuja niin varmaan uusi puhelin. Tai ikioma kamera.

Turvavaate, johon pukeudut kun et keksi mitä laittaisit päällesi?
Malinilta saatu ihan tavallinen 3/4 hihanen musta paitatunika. Ei vaan oo parempaa vaatetta kun toi, toivottavasti löydän joskus samanlaisen kun tosta aika jättää. 

Milloin aloitat jouluvalmistelut?
Yllättäen ollaan joka toinen joulu oltu aina äidin nurkissa koko porukka (paitsi viime jouluna siskon!) millon oon ollu aika ulkopuolinen jouluvalmisteluja tehtäessä. Joulukuusi ollaan koristeltu pikkuveljien kanssa yhessä päivää ennen jouluaattoa. Yleensä joulutorttuja on tullut leivottua ja joulumusiikkia kuunneltua pitkin joulukuuta. Tykkään kyllä joulusta mutta en siitä kauheesta härdellistä mikä siihen yleensä liitetään tai niistä joululauluista mitkä pauhaa jo marketissa lokakuussa.. :DMä haastan tähän haasteeseen mukaan kaikki te muut, jotka tykkäätte näistä haasteita tehdä! ja ps. lisäsin tohon oikeaan sivupalkkiin kyselyn teille anonyymilukijoille, jotta pystyn vähän kartottamaan kuinka paljon lukijoita mulla kaikenkaikkiaan on :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään kanssa lukea muiden vastauksia ja oli pakko itekin vastata :)

    VastaaPoista