perjantai 30. lokakuuta 2015

Syysloma alkakoon


Tässä se päivä nyt vihdoin on! Kaksi viikkoa sitten tuntui ettei päivät liiku mihinkään, mutta lopulta nää viikot menikin aika äkkiä. Pikkuhiljaa alkaa jännitys hiipimään mun mieleen, ihanaa olla kohta taas siellä, missä tietää kadut ja kulmat ja missä on niin hyvä olla. Jotenkin käsittämätöntä että oon ollut Adanasta pois jo melkein kaksi kuukautta. Välillä koko sen aikainen elämä tuntuu vaan todentuntuiselta mutta kaukaiselta unelta, toisinaan taas kelaan mielessäni niitä hetkiä kun vaikka juoksin rappukäytävässä omalle kotiovelle tai kun kävelin töihin eskariin. Tosin niitä hetkiä on aika harvassa, oon pyrkinyt olemaan ajattelematta liikaa ettei tulis ihan liian kova ikävä. Nyt tätä kirjoittaessa iski ihan kamala ikävä haha. Onneksi kuitenkin pian alkaa mun suuri seikkailu Münchenistä Adanaan ja siellä mä sitten oon. Seitsemän kokonaista päivää. Aika vähän mutta parempi sekin kun ei mitään! Mun matka kotiovelta kotiovelle tulee kestämään kaiken kaikkiaan noin 26 tuntia. Ihan käsittämätöntä, en oo ikinä reissannu putkeen noin pitkää aikaa! Nappaan ensin Herrschingistä junan Müncheniin, minkä jälkeen vaihdan bussiin joka mut (kaiken toivon mukaan hehh) vie yön aikana Berliiniin. Aamupäivällä diipailen itteni junalla Berliinin keskustasta lentokentälle, sitten lennän Istanbuliin ja lopulta Istanbulista Adanaan. Ja sitten taas sama homma toisinpäin ensiviikon sunnuntaina. Olisin voinut matkustaa Münchenistä suoraan Istanbuliin, mutta koska meillä on Baijerin alueella syyslomat niin lentojen hinnat oli aivan älyttömän kalliit minkä lisäksi olisin kerennyt olla Adanassa vaan vajaat viisi päivää. Berliinin kautta lentäminen vei siis voiton tällä kertaa.

Eniveis, mä lähden nyt tekemään viimiset pakkailut ja parin tunnin päästä istunkin jo junassa kohti Müncheniä. Kivaa viikonloppua kaikille, palaillaan taas loman jälkeen!

8 kommenttia:

 1. Ompa pitkät matkat edessä, mutta ihanaa et pääset taas Adanassa käymään. Hyvää matkaa ja nauti lomasta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh niin oli, mutta kunnialla selvisin niistä! Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Hoşgeldiniz ja suoraan vaalihumuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoşbulduk! :) jännä päivä kyllä edessä, toivotaan parasta!

   Poista
 3. Hyvää reissua ja nauti lomasta! :) ja huh 24h tunnin matkustaminen sai viimeks mut ihan puuduksiin, mutta toivottavasti sun matkaaminen on mennyt hyvin ja olet päässyt ehjänä määränpäähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, loma teki kyllä hyvää :) tää vastaaminen tais kyllä vähän venähtää, kohta on jo paluumatkastakin selvitty!

   Poista