sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Hans im Glück

Eilisellä piknikillä sovittiin että tänään sunnuntaina mentäis käymään jossain museossa, täällä Münchenissä kun tietyissä museoissa on sunnuntaisin sisäänpääsy vaan euron. Suunnitelmana oli kai suunnata sinne heti kello yhdeltä, mut taidettiin olla museossa vasta joskus neljän aikoihin; jäädään aina jumittamaan meidän tapaamispaikalle juna-asemalle vähintään tunniks eikä tääkään päivä ollu poikkeus, lisäks mentiin vielä juna-aseman Burger Kingiin parantelemaan tyttöjen darraa hetkeksi. Lopulta seikkailtiin ittemme metrolla kohti museoita ja päädyttiin erääseen modernin taiteen museoon.Mä en oo oikeestaan mikään kauheen innokas taidemuseoissa kävijä, tykkään enemmän sellasista museoista missä on oikeesti jotain tarinaa, mm. sotamuseot ja Kotkan Vellamo on mun mielestä tosi kiinnostavia. Oli kuitenkin kiva nähä tyttöjä, päästä taas Müncheniin eikä euron pääsymaksu museosta oo kovin paha niin mikäs siinä! Taidettiin kyllä enemmän vaan naureskella omille jutuillemme kun keskittyä itse näyttelyihin, mut en tiiä voiko kauheesti enempää odottaa vähän nukkuneilta nälkäsiltä ihmisiltä.. Kunnes lopulta päästiin itse asiaan ja lähettiin syömään!
Ruokapaikaksi valikoitu 'koivupaikka' eli Hans im Glück, mistä nää kuvatkin on, jonka joku tytöistä oli joskus bongannu. Sisätiloissa tosiaan oli koivuja ja tosi lämmin tunnelma ja ravintolassa ollessa oli ihan sellanen fiilis vähän kun ois keskellä metsää ollut. Istuttiin kuitenkin suht lähellä uloskäyntiä joten mun kuvista ei nyt välttämättä niin näy se tunnelma mikä tuolla oli, mutta tuonne on ehdottomasti mentävä joskus uudestaan ja suosittelen muillekin Saksan matkaajille, ymmärtääkseni näitä rafloja on muuallakin kun vaan Münchenissä. Ruokalistalta meille valikoitu hampurilaisia ja oli meinaan niin hyviä. Kannatti kärsiä puoli päivää ruokaa odotellen haha, oli sen arvosta!


Tää viikonloppu vilahti ohi äkkiä mut sehän tarkottaa vaan sitä että on ollu kivaa! Sain vihdoin tällä viikolla hommattua itelleni kuukausikortin millä pääsen suhailemaan junilla ja metroilla niin paljon kun sielu sietää ympäri Münchenin huudeja. Niin kiva että nyt voi aina lähtee näkee kavereita tai muuten turisteilemaan ihan millon huvittaa, eikä toi tunnin junamatka meiltä kylästä Müncheniinkään oo niin paha kun uskois. 

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille missä ikinä oottekaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti