lauantai 19. syyskuuta 2015

Baijerista

Ekat päivät on nyt takana Herrschingissä ja ajatus siitä, että vielä viime viikolla olin Adanassa tuntuu hassulta. Vielä hassumpaa on se kuinka luontevalta tuntui tulla täysin tuntemattomien ihmisten kotiin ja nyt olla täällä. Hassulta se tuntuu varmaan molemmin puolin. Musta on kyllä niin hienoo kuinka hyvin mut on otettu täällä vastaan ja vasta näin kahden kokonaisen päivän jälkeen tuntuu kuin olisin ollut täällä jo kauemmin. Koko ajan tietysti tulee kaikkea uutta ja erilaista vastaan, sulaudunhan tässä toisten arkeen ja opettelen asioita mitkä on perheen tapoja ja miten asiat täällä tehdään. Vielä ei oo kyllä tullu mitään kovin kummallista vastaan, paitsi ehkä pyykinpesukone mitä en saanu auki vaikka miten päin yritin.. Ehkä opin senkin pian!  
Tää oli nyt vaan tällain pikanen olen elossa -postaus, kirjottelen sit taas enempi ensviikolla kun saan jotain kuviakin enempi kun vaan nää hämärät illalla nopeesti otetut kuvat!

12 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että näin pian oot sopeutunut hyvin Saksaankin. Oot sä kyllä sellanen maailman kansalainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähä kuin muu Saksa ottaa minut vastaan, se kyl helpottaa jo suuresti et perheen kanssa tulee heti toimeen hyvin! :) ootpas ihana <3

   Poista
 2. Todella mielenkiintoista kuulla miten elämä siellä Saksassa alkaa, seuraan innolla :)

  Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jutut täältäkin päästä kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Baijeri on kyllä ehdottomasti (omasta mielestäni) parasta aluetta Saksassa, ehkä siksi että se on vähiten saksalainen osavaltio.:D Kivaa että siellä on kaikki lähtenyt hyvin käyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mielenkiintoselta haha mä en tiiä Saksasta oikeestaan mitään, joten ehkä mullekin valkenee pikkuhiljaa sit paikkojen erot. Ootan kyllä innolla et pääsen käymään eri kaupungeissa ja osavaltioissakin! :)

   Poista
 4. Jännityksellä odotan täällä jo uutta kirjoitusta! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pääset nopeasti kiinni uuteen arkeen :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla et ensihetket on menny noin kivasti. Sit kun sulla on aikaa niin suosittelen reissua Garmisch-Partenkirchenille ja hissillä ylös vuoren huipulle :) btw milloin alkaa saksan alkeet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä laittaa muistiin! Ensviikolla alkaa kielikurssi, jännittävää haha. Toivon vaan ettei saksa jyrää turkkia täysin..

   Poista
 6. Mä ihmettelin et mikä blogi tää on, en mä tämmöstä seuraa XD Vähän hidas sytytys ku näin pelkän nimen lukemistossa. Kiva että kaikki on menny hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voin kuvitella, itelläki joskus tullu ihan täysin blackoutteja ku joku vaihtanu blogin nimen! :D

   Poista