torstai 6. elokuuta 2015

Ziyapasa korkeuksista
Siis musta saa varmaan ihan nolife kuvan tän takii et postailen näköjään joka päivä ja välillä näin kahdesti päivässäkin, mut kerrankin näin päin! Mut älkää huoliko, kerkeen mä muutakin tekemään. Yleensä tulee näitä kirjoteltuu sillon kun Hakan nörtteilee sen omien projektiensa kanssa tai kun mua ei väsytä. Nyt ollaan itseasias molempien äärellä, nörttäillään tässä vieläkin vierekkäin keskellä yötä koska nukuttiin tänään melkeen kahteentoista asti. Edellistä postausta kirjottaessani huomasin ettei mulla ollu Ziyapasalta paljoon mitään kuvia, monest niistäkin vähistä kuvista oli otettu Ziyapasan poikkikujilta. Löysin sattumalta nää joskus viime kuussa otetut kuvat mitä en ollu tänne vielä lisänny joten laitetaan ne nyt tähän aiemman postauksen perään! Olin siis yks päivä käymässä mun kaverin Alperin luona joka lähtee lokakuussa Suomeen työharjotteluun. Hengailtiin ja kateltiin Alperille kämppää Suomesta työharjottelujaksoo varten. Alper on myös mun ainoo kaveri joka asuu tuolla uuden keskustan huudeilla ja etten ois jo valmiiks kade, on niiden kämppä myös sopivasti yhdeksännessä kerroksessa eli sieltä avautuu ihan kivat näkymät Ziyapasa bulevardille, juna-asemalle ja tarkkaan kun katotte ylintä kuvaa niin myös vähän vuorillekin. Kyl tolla parvekkeella kelpais ootella auringonlaskuu kylmä Efes kourassa hehs.

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Sun muutamien viime postausten takia oon innostunu Adanasta ja olis kova halu käydä. En oo vaan vielä saanu Mertiä innostuu ideasta, ei ilmeisesti tykkää Adanasta yhtään...:D Mersinissä voitais kuulemma käydä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heidi! Hahah voi ei no jotenkin en ylläty, ei varmaan turkkilaisille ihan ideaalein lomakohde ;p No otatte ja teette pienen loman Mersiniin ja poikkeette sit päivällä Adanassa, junat kulkee tätä välii tosi hyvin ;)

   Poista
 2. Kylla kelpaisi tuolla parvekkeella tosiaan! Adanassa on varmaan isot erot eri asuinalueiden valilla, Izmirissa ei pahemmin ole mellakoitu viime aikojen tapahtumien takia, siella ilmeisesti on ollut pienta liikehdintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo täällä ite onneks ainakaan törmänny muuhun kun uutisiin Adanan kylästä Pozantista missä silloin viikko sitten oli omat mellakat kun kuoli ne kaksi poliisia. Mun kotihuudeilla jos oon yöpynyt niin oon kuullu helikopterin lentävän meiän yläpuolella yöllä ja kiinniottoja on tehty liittyen molempiin porukoihin ketkä tuolla rajan takana nyt riehuu. En sitten tiiä yhtään onko niihin reagoitu siellä jotenkin kun oon aika vähän siellä viettänyt nyt aikaa..

   Poista
 3. Oon jo blogiasi hetken aikaa seurannut, mutta en yhtään kommenttia vielä "uskaltanut" laittaa :D Pakko kehua sun ottamiasi kuvia, ne on niin upeita! Ja muutenkin sun blogia on mukava lukea ja arkisetkin asiat saat kuulostamaan kiinnostavilta! Varmasti jään seurailemaan sun tekstejä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vinde kiitos paljon, kiva kuulla etta tykkaat! Ja kiva kun kommentoit :)

   Poista
 4. Haha mun kaveri asuu tossa talossa mikä on neljännessä kuvassa alhaalta päin laskettuna, kaks punasta autoa vierekkäin tossa talon edessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä, entistä tutummat kulmat siis! Tää on aina niin hauskaa kun joku bongaa jotain tuttua näistä kuvista! :D

   Poista