lauantai 15. elokuuta 2015

Kappadokia videona

Lähdettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä pienelle parin päivän reissulle Kappadokiaan ja takasin sieltä tultiin torstaina myöhään illalla. Otin reissulle mukaan mun töistä lainassa olevan kameran joten kuvia ja tarkempaa raporttia matkasta on luvassa kunhan saan kaikki kuvat valkattua ja muokattua ja jotain järkevää kirjotettua. Tähän alkuun kuitenkin väsäsin eilen illalla äkkiä matkalla otetuista videoista koosteen joka päivältä, toivottavasti tykkäätte.ps. Mä kävin äsken mun työpaikalla ja näin kaikki ihanat työkaverit ja muut pitkästä aikaa. Ekat kyyneleet lähti liikkeelle siinä vaiheessa kun alettiin puhua mun lähdöstä mut sain itteni vielä koottua. Luulin että on jonkun synttärit kun porukka oli niin kauheesti ja kakkukin kannettiin pöytään. Kunnes se kakku ojennettiinkin mun nokan eteen että puhalla nää kynttilät. Ne oli vähänniinkun meikäläisen pre-Suomeenlähtöbailut, voitte siis ehkä kuvitella olinko kasassa enää kovin kauaa, itkut part. 2 ja koko loppuajan sain nieleskellä ja katella kattoon etten vaan pillittäis koko aikaa. Onneks ei ollu vikat heipat kuitenkaan, läheisimpien tyyppien kanssa nähään vielä ennen mun lähtöä.

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva video!!! Mistä tuo musiikki on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) röyhkeesti vaan youtubesta nappasin ekat musiikit mitkä eteen osu, ensimmäinen on Bedia Aktürkin kesik çayir ja toinen Hasan Yılmazin hım hım yar.

   Poista
 2. Oo vähän oon ehkä kade! Joka kesä me päätetään että nyt käydään Kappadokiassakin ja silti en vieläkään oo päässy sinne.. huoh! Upean näköistä kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hienoo, pari päivää on kuitenki ihan sopiva aika tuolla, pikkuhiljaa alkaa jokanen kivi ja kallio näyttää samalta.. ;) ehkä sit enskesänä, pääsee tyttöki testailee kiipeilytaitoja hehe. ja toi on oikeest niin yllättävän lähellä et ei uskois!

   Poista
 3. Ihana video! Muakin houkuttelis Kappadokia, katsotaan mihin kaikkialle talvella mennään! Täältä on sinne jo hiukan matkaa, mutta eiköhän silti parin päivän reissu riittäis. Lista rupee olemaan jo niin pitkä että pelkän Turkin koluamiseen menee koko loppuelämä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos <3 kappadokiahan ois teille sopivast matkan varrella jos itään päin meette hehe.. Talvella vaan tuolla on lunta ja voin kuvitella kuin monessa paikkaa voi olla hankala liikkuu kun nytkin sai pelätä et liukastuuko jyrkillä poluilla hiekkaan! Mut totta toi et täällä kyllä sais matkustamiseen käytettyä aikaa vaikka kuinka :) teil on onneks talvi aikaa!

   Poista
  2. En mä ehkä ihan talvella menis, vaikka lumisena vois olla aika kaunista! Mutta jos keväästä tai loppusyksystä tjms. :) Katsotaan nyt mitä tulee tapahtumaan että millos sitä itään uskaltaa lähteä, ei varmaan vaalien aikaan ainakaan. Sielläkin ois Van, Mardin, Nemrut... tahtoooo reissuun!

   Poista
  3. Ois kylla niin paljon kaikkii paikkoja mis ois siisti kayda! Teette sellasen kiertoreissun ;)

   Poista
 4. Ihana Kappadokia ja tosi kiva video!

  VastaaPoista