keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Dağlıoğlun keskiviikko

Pitkästä aikaa kävin pyytämässä työpaikan kameran lainaan ja sainkin sen nyt pariksi viikoksi omaan käyttööni. Mulla oli ideana joskus aikaa sitten alkaa tekemään omaa kuvaprojektia mutta se sit jäi. Nyt kun mun työt väheni kesälomien alkaessa ja oman vapaa-ajan lisääntyessä aattelin vihdoin ryhtyy toimeen. Eihän tässä enää muutenkaan kauheesti oo aikaa ja haluun tän projektin toteuttaa. Kuumasta säästä huolimatta lähin tunniks pihalle pyörimään ja ettimään sopivia kuvauskohteita, niin paikkoja kun ihmisiä. Suurin osa tän postauksen ihmisistä on mulle entuudestaan tuttuja ja sellasten kanssa oli hyvä harjotellakin. Tota keltasta autoa kuvatessani viereisestä ikkunasta joku nuori jantteri huus et buyrun abla? Vähän siihen tyylii et mitä kuvailet meiän autoo ja taloo. Selitin et oon ulkkis ja otan kuvii vaan ihan omaksi huvikseni, en oo siis täällä pahat mielessä. Sama homma oli viime syksynä kun täällä kameran kanssa pyörin ja otin kuvan yhestä rakennuksesta mitä raksamiehet pisti palasiks. Meil on kyl luvat tähän purkuun kaupungin puolesta, voidaan vaikka näyttää! Juu selvä, antakaa palaa vaan ;) Tätä kuvaprojektia teen nyt sit pikkuhiljaa aina kun on sopivasti aikaa ja varmaan sit näytän lopputuloksen täälläkin jos tästä koskaan valmista tulee hehe..

4 kommenttia:

 1. Loistavat kuvat, lisaa kuvaprojektin kuvia odotellessa :) Multakin on joskus kysytty hieman ihmetellen etta mita kuvaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) heh joo varsinkin sit vielä jos kuvaa jotain ihan tuikitavallista, siihen saa äkkiä jonkun viereen kans kattomaan et hei miks otat kuvia noista tuoleista?? :D

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoista, hienot kuvat! Jotenkin tosi hyvin välittyy se paikallisuus ja tunnelma :)

  Viivi

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Viivi! :) sitä yritän just näillä kuvilla hakee et pystyis välittää tunnelmaa eteenpäin. Opettelemista kyllä on mut omaks iloks tää pääasiassa tulee ja täällä on kiva harjotella :)

  VastaaPoista