torstai 4. kesäkuuta 2015

Niiin hyvää synttäriä

En muista kovin montaa paivaa taltakaan viikolta etta ois ollu tylsaa. Mut taa paiva! Siis voi tseesus tuntuu etta aika vaan matelee. Mulla on tanaan vapaapaiva ja Hakanin synttareiden takia sniikkailin eilen itteni tanne yöks. Otin kauheet paineet miten onnistuisin tekee kaikki (kaks..) mun suunnittelemaa leipomisjuttuu ennenkun se paasee koulusta, ja herasin sen takia jo kaheksalta etta varmasti kerkeen. VIRHE!! Oon nyt kohta kolme tuntii vaan pyöriny ympyraa ja oottanu koska herra paivansankari saapuis kotiinsa ja yllattyis mun supereista leipomuksista. Tosta tonnikalapiirakasta ja juustokakusta sen verran et Hakanin molemmat kamppikset kysy multa öö Nea mita sa teet.. Mika toi on? Miks sun pitsa nayttaa tolta? Toi kakku on vahan.. erilainen. Joojoo kamut, ulkonakö vaan pettaa!

Oon tainnu aiemminkin jo mainita kuinka maailman surkein leipuri oon. Ruoanlaitto on viel ihan ok mut mun leipomukset ei yleensa vaan onnistu. Talla kertaa asiaa hankaloitti vahan se, ettei mulla ollu kaytossa vuokaa, eika sahkövatkainta, ei kunnon uunia ja mun markettishoppailut oli aika jannittavia. Onneks kuitenkin kavereiden ja google kaantajan avulla kaikki ainekset löys tiensa ostoskoriin! Kaikenkaikkiaan oon supertyytyvainen mun luomuksiin vaikkei niista ihan kauheen kauniita tullutkaan. Toivotaan vaan ettei mun tonnikalapiirakka oo esim. raaka haha. Naiden uuni on nimittain tollanen tyylikas avaruusaluksen nakönen juttu mita vissiin kutsutaan rumpu-uuniks (??). Nimi varmaan kertoo jo kaiken. Ja hei mun juustokakkukin pysy kasassa ilman oikeeta vuokaa, vahan kun sovelsin hehhe. Jos jotain niin ainakin taalla oppii soveltamaan ja kehitteleen kaikennaköst ideaa jos oikeet valineet uupuu. 


Osaks synttarilahjaa ostin aidon feikin hajuveden naista hajuvesiputiikeista mita on taalla ympariinsa. Mun on aina tehny mieli menna sinne nuuskimaan niita hajuvesia ja ostaa jotain mut mua ahistaa tosi paljon jos joku kyttaa siina vieressa ku koitan teha paatöksia mika hajuvesi nyt sit oiskaan paras. Tuntuu ku ois painostuksen alla ja pitas vaan nopeest valkkaa joku. Tanaan lopulta rohkaistuin ja astelin D&P parfumin liikkeeseen ja en ois voinu osuu oikeempaan ton mun ahistuksen kanssa. Myyjaneito oli just sen nakönen et hairitsen sen elamaa tulemalla ostoksille, pyysin saada haistaa suosituimpia hajuvesia ja laiskasti sain eteeni ekan pullon mika kateen hyllysta osu. 'Tassa. Ostatko sen'. Ööö noo saisinko haistaa viela jotain muita? Vastaukseks sain syvan huokasun ja silmien pyöraytyksen. Okeii no sori et haluisin ostaa teilta jotain.... Jai tosiaan shoppailut siina kaupassa valista ja kipasin vastapaiseen hajuvesikauppaan missa oli ihan super myyja joka esitteli kaikki suosituimmat tuoksut ja kyseli viela jotain lisainfoo millasist tuoksuista pidan. Mun turkki ei taivu ihan kuvailemaan mitaan tuoksuja haha hyva kun suomeks osaa jotain selittaa, mut lopulta löyty hyva tuoksu ja satavarmasti meen viela samaan kauppaan uudestaankin ostoksille kun etin itelleni uutta hajuvetta!

Kohtapuoliin pitas synttarityypinki tulla (toivottavasti) ja paasen viimein maistattaa mun luomuksii noille epauskosille jabille. Katotaan kuin tonnikalapiirakat uppoo! 

6 kommenttia:

 1. Äh, ärsyttäviä tuommoiset myyjät. Siinä tulee itselle ole, et anteeks et oon olemassa. Hyvä kun naapurista sait parempaa palvelua :) Miten maistui tarjoilut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Luulis että ois parempaa palvelua ihan jo senkin takia että oon mahdollinen maksava asiakas, mut ei..? No totaaa tonnikalapiirakka oli pojille vähän liian eksoottista, juustokakun päällinen oli kuulemma ihan hyvää paitsi se juusto siin oli tosi outoo, vaikkei se tietty läpi maistunukkaa haha. En sit tiiä miks vaan se päällinen oli hyvää, pohjaan kun olin käyttäny noiden lempikeksejä ja normi suklaata :-D mut päivänsankari oli ihan ilonen siks et olin ite tehny haha

   Poista
 2. Oliks se tota juustoa pelkästään mikä paketti tuossa kuvassa? Mä en oo koskaan tehny juustokakkua täällä. Pitäis varmaan koittaa millaista tulee, apuva :) Ja just näin, ihan sama onko ne kakut täydellisiä, mut kun haluaa toista yllättää niin se on se pääasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tota mä laitoin! Ton krem santin ku viel vaihtaa pasta kremasii ni se jähmettyy ihan kivasti, sekoilin ite ja ostin ton santin ja siit tuli enempi sellast moussemaista. Kyl se silti pysy ihan ok ettei valunu mut pasta kremasi on parempi ku sitä yks päivä koitin!

   Poista
 3. Teitkö paistamatta juustokakun? Etkä käyttänyt liivatetta? Voiko saada ohjeen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli uuniton ja liivateeton! laitan ohjeen sulle huomenna! :)

   Poista