tiistai 23. joulukuuta 2014

Suomeen

Aika tasantarkkaan 12 tunnin paasta mun lentokone lahtee Adanasta İstanbuliin ja siita Helsinkiin. Aika jannaa! Suomessa oon huomenna jouluaattona aamupaivasta mika on mun mielesta kauheen hyva aika, kerkee nauttia jouluaatosta ihan kunnolla. Viimejouluna tein postauksen jossa mietin mitahan ma teen jouluna 2014. Toivoin olevani Turkissa ja tekevani taalla jotain erilaista. Toive Turkkiin tulosta toteutui luojan kiitos mutta siina mielessa meni vahan mönkaan etta joulun oon kuitenkin sit Suomessa hehe.

Kotimatkalla

Oon ollu ihan innoissani siita et Suomessa on lunta kun tuun, taalla oon jumittunu jotenki ikuiseen syyskuuhun kun lampötilat pomppii vahan parinkympin alapuolella ja aurinkokin on paistanut monta paivaa. Ostin joskus pari kuukautta sitten uudet coolit talvikengatkin ihan naita talven sateita taalla ajatellen. Sillon myyja sano etta joo naa on hyvat kavella lumessakin! Nauroin sillon ettei Adanassa varmaan oo huolta siita mut nytpahan paasen testaamaan myyjan lupauksen ihan tositoimissa ;)


Tein ekaa kertaa ikina online check-inin tuleville lennoille ja oon nyt ihan paniikissa et jos oon mokannu jotain tai unohtanut klikkailla jotain. Oon ihan pihalla kaikkien tallasten hienouksien kanssa, tykkaan enemman asioida ihan vaan tavallisesti siina tiskilla mut Kadir eilen ylipuhu mut koska 'se on niin helppoa ja vaivatonta' yhyy joopajoo saa naha.. :D

Pohjois-Adanan hoodsei, ei ihan saman nakösta ku meilla..

Ja koska ajoissa minkaan tekeminen on ihan yliarvostettua niin lahen nyt ostamaan viela vikat joululahjat ennenkun mun uus bestiskamu Hasan tulee meille auttamaan mua pakkaamisessa ja pitaa mulle seuraa ihan lentokentalle asti. En oo kylla viela ihan varma etta milla me lentokentalle ees mennaan kun ei mitkaan bussit kulje enaa tohon aikaan. Onneks meilta ei kentalle kavelekaan kun kolme kilometria et jos ei mitaan muuta keksita hehh

Metro! Onks siistimpaa ku asuu kaupungis missa on metro. Vaik taa onkin aika huijausta kun suurin osa matkasta tehaan maan paalla eika taa ees kulje kovaa. Mut silti!

Palaillaan ihan viimeistaan uuden vuoden jalkeen kun oon tullut takas kotiin, hyvat joulut teille kaikille ihanille! ♥

6 kommenttia:

 1. Hyvaa joulua! ja kylla metro on loistokeksintö, mita ma tekisin ilman sita. Nauti Suomesta ja valkeasta joulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se kyllä on! Luulen että teillä on vielä vähän kattavammatkin metrolinjastot mistä on paljon hyötyä, meillä on vaan tää yks joka menee vähän tuolta kaupungin laitamilta mutta tällaselle tottumattomalle käyttäjälle metrolla kulkeminen on aina pieni seikkailu.. :D kiitos hurjasti ja hyvää loppuvuotta teille Izmiriin! :)

   Poista
 2. Hyvää matkaa Suomeen ja hyvää joulua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin sinne Antalyaan! :) <3

   Poista
 3. Mä en oo ikinä menny Adanassa metrolla!:D Se on ihan pimee siel jotenki ja menee ihme reittejä??:D

  Mutta ihanaa joulua sulle ja mukavaa Suomi-lomaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyl ihan totta et toi reitti on ihan kummallinen eikä lähellä oikeestaan mitään järkevää! :D kiitos paljon ja joulut samoin sinne <3!

   Poista