maanantai 17. marraskuuta 2014

Kakskymmentä vuotta


Jenna ja minä joskus kauan aikaa sitten! Terkkui kauniille siskolle haha
Ja ihan vaan pari viikkoo sitten!

Se on kai maaginen ikä se. Joskus pienempänä meinaan muistan istuneeni bussissa ja miettineeni miltähän näytän sit kun oon kakskymmentä. Minkä väriset mun hiukset on ja millasia vaatteita käytän, mikä mun tyyli on. Mitähän teen sillon, minkä koulun oon käynyt ja millasta mun elämä sitten on. Sillon olin aika varma että menisin lukioon, mulla ois mustat hiukset (tässä vaiheessa olin ilmeisesti jo luopunu mun rakkaudesta rastoihin haha. oispa muuten hieno ku ois nyt rastat päässä..), mulla olis koira ja asuisin Lohjalla. Hyvät oli kuvitelmat mut vähän silti metsään mentiin. Ja ehkä ihan hyvä niin.. :D 

Kakskymmentä. Tuntuu ihan hullulta. Alaikäsenä oli maailman kauheinta olla syntynyt marraskuussa, kaikki kaverit lähenteli täysi-ikäisyyttä jo alkuvuodesta ja ite laahas kaukana perässä. 18 vee synttäreiden jälkeen homma käänty ihan päälaelleen, nyt on parasta kun saa olla nuorin pisimpään. Varsinkin tänävuonna oon nauttinut tästä ajatuksesta. Ei sillä että se yhtä suurempi numero mitenkään villisti tätä elämää muuttais haha ehkä se on vaan se hyppy seuraavalle kymmenelle. En vaan oo enään virallisesti teini! Mut mitä sit tän ikäsenä pitäis tehdä kun kympit muuttuu ykkösestä kakkoseen? Siinäpä vasta kysymys. Koska mulla ei oo mitään hajua! Elämä rullaa täällä Turkissa ja elämä on aika auki, jokanen päivä on tavallaan erilainen eikä koskaan tiiä mitä seuraava aamu tuo. Tällä hetkellä mun suurimmat tulevaisuudensuunnitelmat liittyy siihen mihin haluais ehkä seuraavaks täällä matkustaa, itään vai länteen, millä ja kenen kanssa? Ei siis mitenkään liian stressaavaa. Mut ehkä mun ei tarviikkaan tietää mitä kakskytvuotiaana tarvii tehä. Onko sitä ees kukaan määritellyt? Tuskin. Ehkä riittää että tekee just sitä mikä huvittaa ja hyvältä tuntuu, iästä huolimatta. Ja sitähän mä aika pitkälle nyt teenkin, elän mun pitkäaikasta unelmaa olemalla vuoden ulkomailla ja onnekkaasti vielä lemppari maassa. 

Mitään kummempia synttärisuunnitelmia ei oo, mulla on huomenna ihan perus 'työpäivä' ja leivoin äsken mokkapaloja mitkä kiikutan sit aamulla töihin. Mielenkiinnolla ootan minkä tuomion mun rakkaudella leivotut mokkapalankuvatukset saa haha. Jokanen joka mut tuntee tietää ehkä kuinka hyvä oon yhtään missään ruuanlaittoon liittyvässä joten noiden väsääminen oli aikamoista jännitysnäytelmää, pakko myöntää. Huomenna siis ihan tavallinen päivä muuten, aamulla saan kuitenkin avata synttärilahjan minkä yks lempparityttö tänne jätti pari viikkoa sitten, siks painunkin nyt nukkumaan että se aamu tulis nopeammin hehe..

10 kommenttia:

 1. Onnittelut! Ja ihan parasta on se, etta vain katsoo mita seuraava paiva tuo tullessaan. Ma olen sua melkein puolet vanhempi enka tieda vielakaan mika musta tulee isona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) niinhän se kyllä on, täällä ollessa on ainakin sen myötä oppinut rennommaksi kun pitää vaan heittäytyä ja mennä sen mukaan mitä se päivä tuo! Hyvä puoli nykypäivänä sekin että sitä mikä on sitten isona voi aina vaihdella, ja ei kai sekään mitään haittaa vaikkei ikinä ihan varma oiskaan siitä mikä on sitten isona ;)

   Poista
 2. Synttärionnittelut! Sulla on kiva blogi, olen lukenut jo jonkin aikaa. Ihanan huoletonta oli minullakin kaksikymppisenä, ei sitä silloin niin tarkasti tarvitse tietää mitä tulevaisuudessa tekisi ja hienoa onkin että nuorena on niin paljon vaihtoehtoja auki. Kannattaa käyttää sitä vapautta juurikin vaikka matkusteluun, uusien paikkojen näkemiseen ja ihmisten tapaamiseen sekä kaikkeen mistä tykkää. Itsekään en olisi voinut arvatakaan että nyt kolmekymppisenä olen kotiäitinä täällä Turkissa. Kaikkea hyvää sulle!

  Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! :) on kyllä siistiä että on kaikki vielä avoinna ja mahdollisuuksia lähtä eri suuntiin. toisaalta se kyllä ensi syksyä ajatellen vähän pelottaakin mutta se on sitten sen ajan murheita heh :D ja asioillahan on tapana järjestyä! Jännittävintä just onkin aatella että mistä itsensä vaikka kymmenen vuoden päästä löytää.. :) Kivaa viikonjatkoa!

   Poista
 3. Synttärionnittelut! Itse olen myös syntynyt marraskuussa ja aikalailla samanlaiset ajatukset ollut sen suhteen! :P Välillä itsellä on tapana suunnitella hirveästi tulevaisuutta, mutta aina suunnitelmat eivät ole menneet niin kuin on suunnitellut, joten parempi vain antaa elämän rullata päivästä toiseen ja katsoa, mitä tapahtuu ja elää siinä hetkessä. :) Kiva blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niinhän se menee ja toisaalta se on hyväkin ettei kaikki mee niinkun on aina suunnitellut, joskus se elämä tarjoo vielä jotain paljon parempaa! :)

   Poista
 4. Tää postaus on roikkunu mun lukulistalla jo monta päivää ja aina ku oon alottanu lukeen niin joku keskeyttää! ihana kirjotus ja myöhäiset onnittelut sinne!!:)<3 Ps. Mitä mokkapaloista tykättiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D itseasias mokkapaloist tykättii enemmän ku uskalsin ees kuvitella, tosin mielikuva oli se et joku maistaa vähä reunaa ja se oli sit siinä mut näytti kelpaavan! Uskaltaa siis toistekin tehä.. :D ja kiitos vielä paljon Julia! <3

   Poista
 5. Samaa perseilyy vielä 22-veenäki.. XD kyl se elämä kantaa!! nyt 10v voidaan lööbailla kakskymppisinä mut sit on seuraavan stressin paikka... vähän olit söpö lapsi aa en kestä haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nimeomaa, äitiki sano et stressaa vast sit ku kolmekymment lähenee eli ei täs mitää huolii vissii viel oo! XD haha ihanaa kiitos, mihin se söpöys on nyt jääny

   Poista