torstai 4. syyskuuta 2014

Heippa Suomi

Täällä sitä nyt ollaan, Helsinki-Vantaan lentokentällä! Vaikka aiemmin tuntu että aika matelee niin nyt ei voi muuta kun ihmetellä että mihin ne päivät oikeen meni. Laukkujen pakkaamisessa meinas mennä hermot, huomas ainakin et on ihan eri asia pakata lomalle kun vuoden reissuun. Vaikka 35 kg kuulostaa ihan hurjalta määrältä niin kyllä ton nopeesti saa täyteen, aika lähellä rajaa nimittäin hipo mun laukut.. Mietin vaan mitenköhän meinaan sieltä joskus kotiin tulla mut se on sit ensvuoden murhe haha. Lento lähtee tasan kello 11 ja Izmirissä vaihdan konetta hyvällä viiden tunnin vaihtoajalla. Ainakaan ei pitäis tulla kiire! Adanaan mun pitäis laskeutuu kymmenen aikaan illalla ja Adanan lentokentällä mua on vastassa mun yhteyshenkilö Kadir kenen kanssa ollaan siis kaikki nää EVS-asiat hoidettu. Ihan hullua et nyt tää kaikki on totta ja mun vuoden takaset haaveilut on oikeesti tässä!! Eilen illalla sitä oli niin vaikee uskoo että oikeesti lähtee, kavereita vielä moikatessa tuntu vaan siltä että huomenna nähdään taas. Kotiin kun pääsi niin iskeyty kaikki tajuntaan et en oikeestikaan nää näitä ihmisiä hetkeen. Vaikka onkin aika kauheeta jättää huiput tyypit tänne niin onneks on puhelimet ja facebookit ja whatsappit ja mitä näit nyt on! Lisäks on ihana huomata et vaikka eilinen ilta meniki enemmän ja vähemmän itkujen merkeissä niin se meinaa vaan sitä et mulla on ihania kavereita ja ihmisiä Suomessa! Mulla on kuulemma myös aina paikka Linnaistenkatu-Rantapuisto jengissä, on sit ainaki joku paikka mihin palata ;) Nyt lähen kuitenkin ihan superfiiliksillä kohti Turkkia, uusia jännittäviä juttuja, uusia ihmisiä ja oikeestaan kohti ihan kaikkea uutta!
Mulla ei oo käsitystäkään millon pääsen seuraavan kerran nettiin, mutta enskerralla kuitenkin sit päivitellään Turkista! Huippuuu! :-)

4 kommenttia:

 1. Toivon sulle oikein antoisaa ja seikkailujen täyteistä vuotta ihanassa Adanassa! Innolla odotan postauksia ja etenkin paljon kuvia reissultasi. Jos meidän elämää Suomessa haluat seurata/kommentoida piipahda http://thetwolittlefeet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Henna! Kuvia varmasti tulossa :)

   Poista
 2. Vautsi ihan mahtavaa et oot nyt oikeesti lähössä (tai siis varmaankin jo lähtenyt tässä vaiheessa..)! Pidä meijät ajan tasalla kaikesta, ootan kyllä innolla kertomuksia Adanasta! Mulla muuten vaihtui blogin osote, jos haluut päivittää sen ittelles. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo täällä ollaan! Ja ilman muuta, kirjottelen tässä heti kun saan vaan kuvia ettei käy postaukset tylsiks ;) ja hei huippuu, mietinki mihin oot kadonnu!

   Poista