sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

kuulumisiaKun viime elokuussa istuin Turkish Airlinesin lentokoneessa kohti minilomaa Istanbulissa, ajattelin että ensikerran kun lentokoneeseen hyppään ja jonnekkin matkustan, on kohteena Kaakkois-Turkki eikä Suomeen palattaisikaan kun vasta vuoden Turkissa olon jälkeen. No, olin onneksi väärässä ja sain tehdä toisenkin reissun Istanbuliin helmikuussa. Helmikuisen lomani jälkeen mietin taas samoin, ensikerran kun Helsinki-Vantaalle tulen, on toivottavasti suunta kohti vaparihommia. Suureksi ja iloiseksi yllätykseksi olin väärässä ja nyt kolmen yön päästä tie viekin kohti Alanyaa. Mulle tällanen enemmän-kun-kerran-viidessä-vuodessa reissaaminen on ihan uutta ja oonkin tosi ilonen että mulle tarjoutui taas mahdollisuus lähteä Turkkiin. Välillä oon potenut kuitenkin vähän huonoa omatuntoa siitä että nyt lähden reissuun koska vastahan olin. Kysymykset 'miten voit taas lähteä' yms on saanu mulle ajoittain sellasen olon että annanko nyt muille sellasen kuvan että kieriskelen rahoissa ja ostelen matkoja tosta vaan, koska niin ei tosiaan oo. Oon kuitenkin nyt kunnostautunut näiden ajatusteni kanssa ja aion ottaa kaiken ilon irti siitä että pääsen Turkkiin, näkemään kavereita ja varsinkin Annia, harjoittelemaan vähän kieltä, ottamaan aurinkoa, tutustumaan uusiin ihmisiin, syömään hyvää ruokaa, ottamaan kuvia, viettämään aikaa toisen pikkuveljen kanssa ja nauttimaan vaan olosta!

Vaparihommista päivitystä sen verran, ettei mitään uutta kerrottavaa oikeastaan ole. Rahoitushakemuksen jättämisen deadlinestä on kohta kuusi viikkoa, ja vastauksen rahoituksen saamisesta saa yleensä n. 6-9 viikossa.
Jos kaikki menee hyvin mulla pitäis kolmen viikon sisällä olla vastaus siihen suureen kysymykseen mitä oon miettinyt kohta kahdeksan (!!) kuukautta; pääsenkö lähtemään vai en?

Palaillaan siis viimeistään loman jälkeen Turkkikuvilla, ellei nyt vaparijutuista kuulu mitään uutta ennen sitä!

8 kommenttia:

 1. Heii mahtavaa et pääset käymään Alanyassa tässä välissä, pitäkää hauskaa Annin kanssa! :) Musta on kiva seurata erityisesti teijän kahden postauksia kun on ehkä ''samantapaset'' elämäntilanteet jossain mielessä.. Ja ehkä se samanikäsyyskin vaikuttaa jossain määrin? Mut kiva kuulla sustakin kuulumisia pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kiitos Merve kauheesti ihanasta kommentista! <3 ja samat sanat sulle, on ollu tosi kiva päästä seurailee sun tarinoita ja kun pystyy hyvin samaistumaankin ehkä just tän samanikäsyyden vuoksi :) ja tietenkin innolla ootan jo kaiken maailman Istanbul juttuja..! :p

   Poista
  2. No niitä on kyllä tulossa vaikka tässä nyt onkin vielä vähän aikaa. :D Siihen asti seurailen sun tarinoita Alanyasta ja mahdollisesti sit vaparihommista? Jään innolla odotteleen. :)

   Poista
  3. Juu ei haittaa yhtään, Istanbulfiilistelyä kannattaakin vähän vaik oottaa! ;)

   Poista
 2. Voii vitsit mä jännitän sun puolesta, toivottavasti pääset lähteen sinne!!:) Ja ihanaa reissua sulle muutenkin nyt tähän väliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siä aina piristät minuu näillä kommenteilla, kiitos ihan kauheesti! :)<3

   Poista
 3. Nyyh ihana toi VARSINKIN Anni <3 im waiting!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyh mut tottahan se! :) hehe jee täält miä tuuuun

   Poista