torstai 20. helmikuuta 2014

melkeen lomalla

Viimeisimmästä postauksesta on jo aikaa melkein kaks kuukautta, mulla ei vaan oo ollu mitään ihmempiä juttuja liittyen vaparihommiin. Nää pari kuukautta on ollut kai vähän vaan tällasta odottelua. Positiivisen vastauksen sain Turkista siis loka-marraskuun vaihteessa ja nyt vasta 17. maaliskuuta on deadline tukihakemukselle, tässä on siis odoteltu vajaat viisi kuukautta nyt. Kärsivällisyyttähän tää homma vaatii, onneks sitä on mulle suotu ees jonkun verran! Jos tukihakemus menee läpi niin meikäläinen pakkaa laukut ja ottaa suunnan kohti Turkkia syksyllä, eli eiköhän tää odottelu oo kuitenkin sen arvosta!

Oon ollut nyt pari viikkoa ihan superkiireinen koulun takia; meillä on huomenna ihan viimeinen koulupäivä ennen hiihtolomaa ja sen jälkeen alkavaa koko kevään mittaista työharjoittelua. Oon tän kahen viikon aikana tehnyt varmaan enemmän kouluhommia kun koko tän kolmen vuoden aikana yhteensä. On tehty muutamat kokeet, älytön määrän rästitehtäviä ja kaiken kruunaa opinnäytetyö mitä on väännetty viime syksystä asti. Mulla on kuitenkin ihan sairaan huono tapa jättää kaikki mahdollinen kouluun liittyvä viime tippaan, ja niin kävi tän opinnäytteenkin kanssa. Paljoo ei oo kerenny takapuoli sohvaa koskettaa tän viikon aikana ja koko viikon salkkaritkin on kattomatta.. Muutaman lähes unettoman yön jälkeen sain kuin sainkin opinnäytteen valmiiksi, ja hei vielä ajoissa!
Tällä hetkellä mun valmistumista estää tasan yhet tehtävät joiden saamisessa on ollu vähän hankaluuksia. Toivotaan kuitenkin että saan nää tehtävät että voin ne tehdä (!!) jotta mäkin saan vetää toukokuun lopussa hatun päähän ja todistuksen kouraan!

Sunnuntaina starttaa vihdoin mun matka Istanbuliin (huu jännittää, eka kerta yksin lentokoneessa!) ja kaipailisinkin nyt kaikkien teidän Turkkitietäjien vinkkejä liittyen lähinnä hiustenhoitotuotteisiin Turkissa. Oon nyt värjäillyt mun hiuksia omatekosella värinpoistolla, joka ei siis kuitenkaan luojan kiitos tapa hiuksia yhtä paljon kun kaupan värinpoistot, mutta hiuksista kyllä huomaa että niitä on käsitelty vähän rajummin kun yleensä. Markettien hiustenhoitotuotteet on mun hiuksiin yks vitsi eikä mulla köyhän opiskelijan varoilla hirveesti kampaamotuotteita ostella. Fiksuna hoksasin että ehkä Turkista vois löytyä jotain supereita hiustenhoitotuotteita laajemmalla valikoimalla ja mietinkin oisko siis kellään siellä ruudun toisella puolen vinkkiä hyviksi todetuista tuotteista joita mun kannattais lähteä Istanbulissa ollessani metsästämään?

Ja jos sieltä löytyy muita Istanbulissa matkanneita niin kertokaa ihmeessä jos mieleen tulee jotain ehdottomasti käymisen arvoisia paikkoja, tai jos mieleen tulee jotain vinkkejä yms. jotka haluutte mun kanssa jakaa! :)

4 kommenttia:

 1. Ma en oikein osaa sanoa noista hiustenhoitotuotteista....kannattaa ehka poiketa sellaiseen ketjuun kuin Watsons, jonka hinnat ovat ainakin ihan kohtuullisia, siella on meikkeja, hiusten- ja ihonhoitotuotteita ja aika hyva valikoima, löytynee useista ostareista ja myymalat varmaan googlaamallakin. Karoliinan blogissa on hyvia Istanbul-juttuja ( From Karoliina-blogi). Hyvaa matkaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Ja kiitos vinkistä, pitääpä laittaa muistiin ja tosiaan googletella mistäpäin kyseisiä liikkeitä löytyy. Karoliinan blogista oonkin itseasiassa löytänyt hyviä Istanbul vinkkejä! :)

   Poista
 2. iiiks, mä oon ihan kade, mulla on nyt hirvee kaupuu johkin lämpöseen!
  pidä hauskaa sielä turkissa ja ota paljon kuvia!:)
  ps. omatekonen värinpoisto, mitä ihmettä, en oo koskaan kuullutkaan!? Tsemppii kaiken tulevan kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 ja voi vitsi miäki haluisin johonki kunnon rantalomalle kyl, tääl on täl hetkel aika viileet tunnelmat ku on tullu vettä mut pääasia et hetkeks pääsee suomesta pois :)! Ja siis joo, löysin netistä ohjeen eli c-vitamiinitablettei murskaks ihan hienoks jauheeks ja sit sekottaa sen jauheen shampooseen, antaa sen mömmön olla pääs 1-1,5 h ja pesee pois :) olin aluks tosi epäileväinen mut se oikeesti toimii! Tosin kämmäilin sit pari päivää tän postauksen jälkeen markettiväreillä ja nyt ei oo enää siitä blondista tukasta tietookaan.. :D

   Poista