torstai 12. joulukuuta 2013

kuudes

Niin tosiaan, munhan piti tää blogi laittaa julkiseksi 'vasta sitten kun mun vapariks lähteminen ois 100% varmaa'.. No vielä ei olla kyllä ihan siinä pisteessä mutta julkisia ollaan nyt kuitenkin, hui.

Vähän nyt ehkä jännittää. Ensinnäkin se, että entä jos joku meneekin nyt pieleen enkä pääsekään lähtemään? Joudun tulla tänne kertomaan huonot uutiset ja kaikki odotus ja into on täällä mustana valkosella, eikä mitään tuukkaan tapahtumaan? Huh, se ois pahin mahdollinen vaihtoehto..
En oo kauheesti osannut edes ajatellut mahdollista lähtöä vaikka yleensä mietin kaikki tilanteet valmiiksi mun päässä. Miltä mä siinä tilanteessa näytän, mitä mä mietin ja miltä musta tuntuu.
Tänään puhuttiin Eevin kanssa ensi kevään valmistujaisista, ne mä pystyn helposti kuvittelemaan mun mielessäni ja odotankin jo innolla tutkintotodistuksen kouraan saamista, lakin päähän vetämistä ja sitä hetkeä kun viimisen kerran kävelen sen koulun ovista ulos. Sen sijaan tää mahdollinen lähtö on vielä omalla tavallaan niin kaukanen asia etten edes uskalla siitä liikaa haaveilla.
74101_1657822134013_1408258_n
Tällä hetkellä elän aika pitkälti tapahtumasta toiseen enkä odotakaan nyt mitään niin paljon kun tulevaa joululomaa. Tammikuussa meillä alkaa kuukauden työharjoittelu ja helmikuussa ollaan viiminen kuukausi koulun penkillä. Kuun lopussa on vihdoin Istanbuliin lähtö (73 päivää, täältä tullaan!) ja loppukevään vietänkin jälleen työharjoittelussa.
Kaiken tän keskellä tuun kirjottamaan sopimuksia liittyen vapaaehtoiseksi lähtemiseen, ottamaan osaa nuorisotoimen järkkäämiin tapahtumiin ja joskus keväällä mulla pitäis vihdoinkin olla se sataprosenttinen varmuus sille lähdenkö mä vuodeksi Turkkiin vaiko en.
Oon silti erittäin salaisesti ja vähän luottavainen tän projektin hyväksytyksi tulemisesta, koska samassa projektissa on työskennellyt ja työskentelee ilmeisesti tälläkin hetkellä useita vapareita, miksei siis tätä projektia nyt hyväksyttäisi.. En vaan uskalla olla liian luottavainen, ettei tiputa korkeelta!
73044_1657844254566_7797912_n
Toinen jännityksen aihe tän blogin julkaisussa on ehkä kommentit.
Luen monia ulkosuomalaisten, eri maista/kulttuureista kiinnostuneiden ja niiden parissa elävien blogeja ja monesti oon huomannut kommenttiboksien täyttyvän älyttömistä anonyymikommenteista ja aikamoiset sodatkin on saatu välillä aikaan liittyen milloin mihinkin aiheeseen.
Tällä hetkellä tulen välillä päivittelemään väliaikatietoja ja fiiliksiä, myöhemmin kirjoittelen tänne huomattavasti useammin ja enemmän mm. Turkista, kulttuurista ja vapaaehtoistyöstä. Ja mikä tärkeintä mainita, mä tuun kirjoittamaan ne asiat niin kuin mä itse ne sillä hetkellä koen.
Mun ajatukset ei tuu olemaan absoluuttisia totuuksia eikä ainoita tapoja ajatella tai tehdä ja joku muu siellä ruudun takana saattaa kokea samat asiat täysin eri tavalla ja toivoisinkin sen seurauksena saavani aikaan rakentavaa keskustelua ja kokemusten ja mielipiteiden vaihtoa hyvässä hengessä :-)
Kaikki kommentit on siis erittäin tervetulleita ja erittäin toivottuja (!) mutta koitetaan pitää ne asiallisina ja asiaan kuuluvina. Oikeasta sivupalkista löytyy myöskin tämän blogin sähköpostiosoite minne saa laittaa viestiä jos ei kommenttiaan halua laittaa julkisesti!

Nyt kun ollaan julkisesti esillä, tervetuloa seuraamaan! :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. hehee jee <3 huuuu sait kunnian olla ihan eka kommentoija.. ;-)

   Poista
 2. Minä pidän kovasti peukkuja, että pääset määränpäähäsi :) ja lisään blogisi suosikkeihin, niin näen mitä tuleman pitää jatkossakin. Onnea.

  Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Venla! :-) Kiva että löysit blogini ja kommentoit, ja tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 3. Ihana blogin alotus sulla, pidän peukkuja sulle ton lähdön suhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon Julia! :) <3 ja kiva että löysit tänne hehe :p

   Poista