torstai 28. marraskuuta 2013

välitila

Mun tekis kauheesti mieli kirjottaa tänne, mutten oikeen tiedä mitä. Ehkä fiiliksistä liittyen Turkkiin, vapaaehtosuuteen, odotuksia, jännityksen aiheita? Musta kuitenkin tuntuu ettei niiden aika oo ihan vielä. En osaa jännittää lähtemistä, koska se ei ole vielä edes varmaa. Tällähetkellä oon maltillisen innoissani tästä kaikesta; kyttään Instagramin kautta kuvia mun mahdollisesta tulevasta kotikaupungista, mietin minkälaisia henkisiä asioita mun kannattais tankata itteeni ennen mahdollista lähtöä, missäköhän mä oon vuoden päästä tähän aikaan? En kuitenkaan uskalla, enkä vielä osaakaan, odottaa kovin paljoa. Kaikki kun on vielä niin kovin auki.

Tiistaina (26.11) kuitenkin soittelin Tuulan (mun yhteyshenkilö täällä Kotkan päässä!) kanssa ja kerrattiin vähän missä mennään tällä hetkellä. Sain myös Turkin päästä viestiä ja näillä näkymin tähdätään siihen, että 17. maaliskuuta olis kaikki sopimukset hoidettu ja rahotushakemukset laitettu vetämään.
Maaliskuun puoliväli tuntuu ihan mielettömän kaukaselta, onhan nyt vasta marraskuun loppu. Tässä touhussa siis tosiaan tarvii sitä kuuluisaa kärsivällisyyttä. Oon kuitenkin vieläkin sitä mieltä että on tää sen odottelun arvosta! Onneksi ei kuitenkaan tarvi seuraavia kuukausia pelkästään peukaloja pyöritellä; kouluhommat ja työharjottelu pitää mut tarpeeksi kiireisenä.. Ja hiihtolomalla mua odottelee ihana Istanbul, 87 päivää jäljellä!

Keväällä alkaakin sit tapahtua enemmän; meillä on ollut puhetta mun osallistumisesta lapsille ja nuorille suunnattuun toimintaan Kotkan nuorisotoimen kautta ja saan sitä kautta sitten pohjaa mun vaparivuotta ajatellen. Tän lisäks pääsen toivon mukaan kiertämään myös meidän alueen kouluja ja eri nuorisotoimen tapahtumia ja jakamaan mun omia kokemuksia liittyen EVSään tähän mennessä. Mukaan liittyy toivottavasti Kotkan nykyinen vapari Stephanie jolla puolestaan on jo kokemusta EVS-vapariudesta kohdemaassa.
Ootan näitä juttuja ihan mielettömästi, musta on kiva päästä tähän toimintaan vielä syvemmälle ja alotella näitä asioita jo Suomessa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti