sunnuntai 3. marraskuuta 2013

alku

Tän blogin alottamista oon odottanut viime kesästä asti. "Sitten kun mulla on jotain oikeeta kirjotettavaa" oli mun kriteerit blogin alottamiselle. Tiesin heinäkuusta asti, että siinä vaiheessa tuun tän blogin luomaan, kun mulla on edes jotain konkreettista tietoa tulevaisuudesta ja mun suurien suunnitelmien toteutumisesta. Ja nyt mulla on, hyvin vähän tosin, mutta ompas kuitenkin. Niistä suunnitelmista siis, mistä tää blogi tulee toivottavasti tulevaisuudessa kertomaan! Ompas salaperäistä hmm..

Tällä hetkellä mikään ei oo täysin varmaa, joten tuun pitämään tän blogin salaisena niin kauan että mun suunnitelmat ensvuodelle on 100% varmaa. Yks mun suurimmista peloista on se, että jos kerron mun suunnitelmista kaikille ja hehkutan jotain epävarmaa asiaa, se ei tuu toteutumaan. Niinkun tänkin asian kanssa, oon varovainen ja odotan asioiden varmistumista. Siitä huolimatta aion kuitenkin kirjottaa tänne suljettuun blogiin mun matkasta kohti mun tän hetken suurinta unelmaa.

Vielä ollaan kuitenkin ihan alkutekijöissä, mutta kirjotan tänne jo silti siinä toivossa että jollekkin näistä voi olla jotain hyötyä joskus. Ja voi itsekin muistella näitä tietämättömyyden aikoja! Toivottavasti kaikki menis edes jotenkin suunnitelmien mukaan. Toivottavasti saan joku päivä julkaista tän blogin muiden silmille ja kirjottaa tänne siitä mun unelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti